Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową

Sernik waniliowy z polewą wiśniowo-jagodową
Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 621 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jaj, sok z cytryny, serek śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Sernik waniliowy z polewą wiśniową, Sernik cytrynowy ze świeżą polewą jagodową, oraz Sernik z białej czekolady z polewą wiśniową.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać Graham Cracker Crust (poniżej). Podczas gdy skorupa chłodzi, Kontynuuj przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubić cukier i wanilię, aż będzie gładka. Beat w jaja, jeden po drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wlać masę sernikową do skorupy i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec około 40 minut lub do momentu napełnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść patelnię na stojaku chłodzącym. Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
7
Przykryć sernik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 48 godzin. Podczas gdy sernik chłodzi się, zrób polewę wiśniowo-jagodową (poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
JagodyJagody
8
Sernik podawać z polewą. Przechowywać w lodówce.
9
Graham Cracker Crust
Składniki, których będziesz potrzebować
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
10
Wymieszać okruchy krakersów, cukier i margarynę. Mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boku patelni do ciasta. Przykryć i przechowywać w lodówce o 30 minut lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
MargarynaMargaryna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
11
Polewa Wiśniowo-Jagodowa
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
JagodyJagody
12
Truskawki opłucz zimną wodą i osusz papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
13
Wytnij kadłub lub "czapkę"za pomocą noża do parkowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
14
Truskawki pokroić wzdłuż na plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
15
W średniej misce wymieszać truskawki, nadzienie do ciasta i sok z cytryny. Przykryć i przechowywać w lodówce polewa, aż będziesz gotowy do służyć sernik.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn