Sernik w stylu Juniora
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Ten przepis służy 16. Jeśli 93 grosze za porcję spada twój budżet, sernik w stylu Juniora może być super Wegetariańskie przepis do wypróbowania. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka masła, skrobia kukurydziana, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Brownie Swirl Junior, Sernik nowojorski bez cukru Junior, oraz Cienka warstwa biszkoptu do sernika Juniora dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F i obficie posmaruj 9-calową sprężyną pan.In miskę, połączyć okruchy, cukier i masło. Naciśnij na dno patelni.Ustaw patelnię na dużym arkuszu folii o dużej wytrzymałości. Przynieś folię i do góry i wokół boku patelni i mocno dociśnij ją do boków, aby dno było wodoodporne. Zrób to (co najmniej) dwa razy.
Piec ciasto na środkowej półce przez 8-10 minut.
Umieść jeden 8-uncji Pakiet ser śmietankowy, 1/3 szklanki cukru, i skrobia kukurydziana w dużej misce. Ubić mikserem elektrycznym na niskim poziomie, aż do kremowego, około 3 minut, a następnie ubić w pozostałych 3 opakowaniach zmiękczonego twarogu.Zwiększyć szybkość miksera do wysokiej i ubić w cukrze, a następnie ubić wanilii, ekstraktu z cytryny (jeśli jest używany) i ciężkiej śmietany. Zmiksować jajka, pojedynczo, mieszając tylko do całkowitego wymieszania. Nadmierne ubijanie jaj przyczynia się do pękania, więc nie wbijaj zbyt dużo powietrza do ciasta w tym momencie.Łyżka nadzienie ser na wierzchu warstwy okruchów. Ustaw owiniętą folią patelnię na dużej płytkiej patelni i dodaj gorącą wodę, aby woda miała około 1 cala po bokach patelni springform.
Upiec sernik, aż środek ledwo drgnie podczas potrząsania patelnią-od 55 minut do godziny.Schłodzić ciasto na stojaku drucianym przez 1-2 godziny, następnie przechowywać w lodówce, aż będzie całkowicie zimne-co najmniej 4 godziny lub przez noc.
Wyjąć boki springform patelni i podawać z dna patelni lub przenieść na talerz.
Podawać z polewą owocową w razie potrzeby.