Sernik Trzy Jagodowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz konfitury z malin, twarożek, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, Berry Berry Sernik Jagodowy, oraz Sernik Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Wyjąć 1 skórkę z torebki. Make pie crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 10-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub aż złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem, aby zrobić dekoracje sernika, przesmaruj arkusz ciastek skróceniem lub sprayem do gotowania lub linią z pergaminem.
Usuń pozostałą skórkę z torebki; rozwiń na arkuszu ciastek.
Pokrój skórkę na duże liście ostrokrzewu za pomocą foremki do ciastek.
Wytnij małe kółka na jagody ostrokrzewu.
Umieścić na blasze ciastka; posypać gruboziarnistym cukrem.
Piec dekoracje 8 do 10 minut lub do jasnego złotego brązu. Ostrożnie usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W dużej misce, beat twarogu, cukier granulowany, sok z cytryny i wanilii z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Złóż ubitą polewę, aż dobrze się wymieszasz.
Rozprowadzić 2 szklanki mieszanki twarogu w schłodzonej pieczonej skorupie. Delikatnie łyżką i rozprowadzić konfitury na mieszaninie.
Rozprowadzić pozostałą masę z serem śmietankowym.
W średniej misce wymieszać nadzienie na ciasto, 2 1/2 szklanki truskawek i 1/2 szklanki malin. Łyżka na mieszance serek.
Posypać pozostałymi truskawkami i malinami. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub do zestawu. Tuż przed podaniem ułożyć na serniku liście ostrokrzewu i jagody.
Podawać pojedyncze plastry z dodatkowymi liśćmi ostrokrzewu i jagodami. Przechowywać w lodówce.