Sernik Truskawkowy Ice Pops
Jeśli 56 centów za porcję spada twój budżet, truskawkowy sernik Ice Pops może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 2G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz serek, cukier, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 229 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Truskawkowy Lody, Sernik Truskawkowy Pops, oraz Sernik Truskawkowy Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze zmiksować serek, śmietanę i cukier na gładką masę. Ciasto może stać się dość grube.
Dodać posiekane jagody i zmiksować na małej prędkości, aż ciasto po prostu zmieni jednolicie różowy i niektóre kawałki jagód nadal pozostają nienaruszone.
Wlać ciasto do foremek ice pop. Ciasto może być grube i nie wlewać się łatwo. Aby pomóc mu zsuwać się w dół, rapuj foremki ice pop o blat, aby ciasto osiadło wewnątrz foremek. Zamrozić na kilka godzin lub na noc, aby ustawić.
Usuń zgodnie z instrukcjami ice pop mold(moja wymaga prowadzenia ich pod wodą przez kilka minut).