Sernik truskawkowy bez formy
Przepis Free-form Sernik truskawkowy może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka truskawek, cukier puder, ciasteczka dla smakoszy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Mało kto lubi ten deser. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bez Formy Sernik Truskawkowy, Rustykalne ciasto truskawkowe bez formy, oraz Ciasto Florenckie bez formy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem truskawki i 2 łyżki. cukier puder.
Wymieszać nadzienie sernikowe, skórkę z limonki, sok z limonki i pozostałe 2 łyżki. cukier puder.
Łyżka sernika wymieszać w 6 (6-oz.) okulary lub ramekiny.
Posypać pokruszonymi ciasteczkami. Wierzch z truskawkami.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy gotowego do spożycia nadzienia Sernikowego Philadelphia oraz Ciasteczek Biscoff.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.