Sernik Truskawkowy
Jedna porcja zawiera 2918 kalorii, 51g białka, oraz 179g tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $9.65 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka dżemu truskawkowego, chłodny bicz bitą polewą, okrągły biszkopt, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sernik Truskawkowy, Sernik Truskawkowy Parfaits, oraz Kanapki Z Sernikiem Truskawkowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Zdejmij obręcz z 9-calowej patelni resorującej; odstaw na bok.
Umieść dno patelni na biszkopcie;Użyj jako Wzoru do przycinania biszkoptu, aby zmieścić się w patelni springform. Rezerwy ozdoby ciasto do podjadania lub innego zastosowania. Zmontuj springform pan.
Ciasto ułożyć na patelni; posmarować dżemem.
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Piec 35-40 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Przed podaniem rozprowadzić sernik z chłodnym biczem; na wierzch udekorować jagodami.