Sernik Tiramisu Budyń Proteinowy
Przepis sernik Tiramisu Protein budyń jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać migdały, kakao w proszku, beztłuszczowy ser ricotta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 538 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sernik Tiramisu Budyń Proteinowy, Pick-Me-Up, Tiramisu Protein Parfait, oraz Przekąska Wysokobiałkowa: Zdrowy Migdałowy "Sernik" {Bezglutenowy, Niskowęglowodanowy + Wysokobiałkowy} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sernik Tiramisu Budyń Proteinowy
Składnik2 miarki ViSalus Vi Shake
Wymieszaj, słodki kremowy smak1 / 3 szklanki beztłuszczowego jogurtu greckego1 / 4 szklanki beztłuszczowego sernika ricotta 1 / 2 łyżeczki granulek kawy rozpuszczalnej rozpuszczonych w 1 łyżeczce gorącej wody, a następnie schłodzonej1 łyżeczka ulubionego słodzika lub więcej do smaku (użyłam stewii) 1/4 łyżeczki proszku kakaowego 1 łyżka pokrojonych migdałów (opcjonalnie)
Czas Przygotowania: 5 Minut
Całkowity Czas: 1 Godzina 5 Minut