Sernik S ' mores z letnimi jagodami

Sernik S ' mores z letnimi jagodami
Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 8G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $2.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka masła, soli, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik ze świeżą śmietaną z letnimi jagodami, Gratin z letnich jagód, oraz Jagody na chmurze {najlepszy deser lata!}.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Okruchy wymieszać z cukrem w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj roztopione masło; mieszaj, aż mieszanina będzie równomiernie nawilżona. Naciśnij na dno formy sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec do zestawu, o 12 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika; ostudzić. Obniżyć temperaturę pieca do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Wyjąć z wody i ostudzić do letniej, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Ser śmietankowy, cukier i sól Połącz w procesorze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj śmietanę do ubijania przez rurkę zasilającą i przetwarzaj aż do wymieszania. Przy włączonym silniku dodaj roztopioną czekoladę, a następnie dodaj jajka po 1 na raz, mieszając i skrobając boki po każdym dodaniu, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
4
Wlać ciasto na skorupę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec ciasto, aż zewnętrzna krawędź jest lekko dmuchany i ciasto jest ledwo ustawione w Centrum (Centrum będzie wyglądać błyszczące i poruszać się lekko, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty), o 55 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Przenieś ciasto do stojaka. Uruchom mały ostry nóż wokół ciasta poluzować. Chill uncovered unto cold, 8 godzin lub na noc. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1
Ubij cukier, białka, 3 łyżki wody, śmietanę z kamienia nazębnego i 1/8 łyżeczki soli do wymieszania w dużej metalowej misce. Ustaw miskę na rondlu gotującej się wody; ubijaj stale, aż cukier się rozpuści, a mieszanina zgęstnieje i jest gorąca w dotyku, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij miskę z wody i wymieszaj z pianką (utrzymuj wodę na wolnym ogniu w rondlu).
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Odstawić, aż pianki zmiękną, o 3 protokół. Ustaw miskę z mieszaniną na gotującej się wodzie; za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubijaj, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty, o 4 minutach. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
WaniliaWanilia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Zeskrobać polewę na sernik. Używając metalowej szpatułki offsetowej, rozprowadź polewę na krawędziach ciasta, wirując dekoracyjnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
5
Odstawić do czasu, około 15 minut.
6
Za pomocą palnika kuchennego, lekko brązowy topping w miejscach. (Lub rozgrzać brojlery; miejsce ciasto co najmniej 4 cale od źródła ciepła i broil tylko aż topping jest lekko rumiane w miejscach, obserwując uważnie, aby uniknąć spalania, o 2 protokół.) Ciasto schłodzić do ostygnięcia. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać schłodzone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Połóż ciasto na talerzu.
9
W średniej misce wymieszać maliny i jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Ciasto pokroić w kliny.
11
Podawać mieszankę jagodową obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn