Sernik Ricotta z imbirem i Kiwi
Ten przepis służy 10. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, owoce kiwi, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przepis Na Sernik Z Kiwi, Kiwi Ananas Sernik, oraz Sok selerowo-jabłkowo-kiwi z imbirem.
Instrukcje
Połącz okruchy, 1/4 szklanki imbiru i roztopione masło. Mieszanka okruchów Pat równomiernie na dnie zdejmowanej obręczy 8-calowej patelni do sernika lub ciasta (co najmniej 1 3/4 cala. Głębokie).
Piec w piekarniku 350, aż skorupa będzie lekko brązowiejsza, 10 do 12 minut.
W międzyczasie, w blenderze lub robocie kuchennym, wirować ser ricotta, białka jaj i sok z cytryny, aż będzie bardzo gładka.
W misce wymieszaj ser jogurtowy, cukier, skórkę cytryny i wanilię.
Dodać mieszaninę ricotty i mieszać aż do dobrze wymieszanego (mieszanina jest cienka).
Wlać do gorącej lub chłodnej Skórki.
Piec w piekarniku 350, aż środek ledwo jiggles, gdy ciasto jest delikatnie wstrząśnięty, 50 do 55 minut. Wsadź cienki nóż między ciasto a krawędź patelni. Przechowywać w lodówce ciasto, odkryte, do ostygnięcia, co najmniej 2 1/2 godziny. (Jeśli robisz z wyprzedzeniem, owiń szczelnie, gdy schłodzisz i schłodzisz do 2 dni.)
Zdjąć obręcz patelni. Obrać owoc kiwi i pokroić w poprzek. Ułóż owoce w pierścieniu w nakładających się plastrach na ciasto; posypać pozostałym imbirem.