Sernik Pomidorowy Suszony Na Słońcu
Sernik pomidorowy suszony na słońcu jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oregano, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Aby skorupa: w średniej misce wymieszać mąkę i masło lub margarynę, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Dodaj jajko i zmiksuj, aż ciasto zacznie się zbijać. Naciśnij ciasto na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 9x13 cali(ciasto będzie cienkie).
Piec w rozgrzanym piekarniku około 10 minut, aż lekko się zrumieni.
Ostudzić i odstawić na bok (Uwaga: piekarnik na tym samym ogniu.)
Pomidory, olej, czosnek i oregano umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Drobno posiekać. Mieszamy w jajkach.
Dodać serek śmietankowy (powinien mieć temperaturę pokojową) i zmiksować na gładką masę.
Dodać śmietanę i zmiksować do wymieszania.
Przenieść mieszaninę do średniej miski i wymieszać w zielonej cebuli. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wlać nadzienie do skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do wypełnienia puffs się i jest jasnobrązowy, o 20 protokół. Ostudzić do temperatury pokojowej i pokroić w kwadraty.