Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 576 kalorii, 9g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kumkwaty, sól, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czekolada Pavlova Z Kandyzowanymi Kumkwatami, Piernikowe ciasto warstwowe z kandyzowanymi Kumkwatami, oraz Piersi z kaczki z musztardą i kandyzowanymi Kumkwatami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wodę z cukrem w średnim rondlu. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać fasolę. Mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj kumkwaty; zmniejsz ciepło. Gotować na wolnym ogniu, aż plastry kumkwatu będą przezroczyste, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
3
Zdjąć z ognia; ostudzić kumkwaty w syropie. Szczep kumkwat, rezerwując syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
Syrop
4
Połącz kumkwaty i 1/4 szklanki syropu w małej misce. Powrót pozostałego syropu do tego samego rondla; gotować do zmniejszenia do 1 1/4 szklanki, o 8 protokół. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Przykryć osobno i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć okruchy ciastek i brązowy cukier w średniej misce; dodać 6 łyżek roztopionego masła i mieszać, aż okruchy czuć wilgotne po naciśnięciu razem z opuszkami palców, dodając pozostałą 1 łyżkę roztopionego masła, jeśli mieszanina jest sucha. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dnie i 1 cal w górę boki 9-calowej formy sprężynowej z 2 3/4-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Ciastek
Brązowy Cukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Cukierki Peachie-o
3
Piec skorupę, aż zestaw i krawędzie są złotobrązowe, o 20 protokół. Chłodna skórka w patelni na stojaku. Utrzymuj temperaturę pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
4
Owiń 4 warstwy folii o dużej wytrzymałości szczelnie Na Zewnątrz patelni skórką, aby patelnia była Wodoodporna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
1
Połącz sok pomarańczowy, 1/4 szklanki cukru i skórkę pomarańczową w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 3/4 szklanki, o 10 protokół. Chill until cool.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W międzyczasie, za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek śmietankowy i pozostałe 3/4 szklanki cukru w dużej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszać ze śmietaną, mąką i solą. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Mąka Uniwersalna
Jajko
Sól
4
Wymieszać w schłodzonej mieszaninie soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
5
Wlać nadzienie do skorupy; umieścić springform pan w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
6
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dojść do połowy boków springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
7
Piec ciasto, aż tylko ustawić w centrum, o 1 godzinę 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Wyjmij ciasto z patelni; usuń folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
9
Umieścić ciasto bezpośrednio w lodówce i schłodzić przez noc. Ułóż plastry kumkwatu na szczycie ciasta, całkowicie pokrywając. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Tort namiotowy z folią i lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
10
Usuń boki patelni; miejsce ciasto na talerzu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Ciasto pokroić w kliny, skropić syropem kumkwatowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kumkwat
Syrop
12
Syrop kumkwat jest idealny do ciasta—ale nie zatrzymuj się na tym. To również pyszne skropione lodami waniliowymi lub kawowymi lub w filiżance herbaty, szklance wody sodowej, a nawet Martini wódki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Kawowe
Woda Gazowana
Kumkwat
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala