Sernik Pistacjowy Kruchy

Sernik Pistacjowy Kruchy
Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 589 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz kruche ciasteczka, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sernik Nektarynowy z Pistacją kruchy, Pistacjowa Krucha, oraz Pistacjowa Krucha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. zmiksuj kruche pieczywo, orzechy i cukier w procesorze, aż orzechy zostaną drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
CukierCukier
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać masło; procesować, aż utworzą się wilgotne grudki. Naciśnij na dno formy sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala. Owiń Na Zewnątrz patelni folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec ciasto na złoty, o 15 protokół. Fajne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
W dużej misce ubić ser śmietankowy, cukier i kardamon na gładką masę. Ubić w jajkach 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KardamonKardamon
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj 1 szklankę kwaśnej śmietany, nektar gruszkowy, mąkę i wanilię i ubijaj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nektar GruszkowyNektar Gruszkowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Wlać nadzienie na skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Upiec sernik, aż nadmuchany na brzegach i delikatnie ustawić w środku, około 1 godziny 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieść sernik do stelaża; ostudzić 10 minut.
6
W międzyczasie wymieszać białą czekoladę w górnej części podwójnego kotła ustawionego na ledwo gotującej się wodzie, aż będzie gładka (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody). Ostudzić czekoladę do letniej; ubić w pozostałej 1 1/4 szklanki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozprowadzić polewę na ciepłym nadzieniu. Ciasto w lodówce odkryte przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Wytnij wokół boków patelni; uwolnij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Połóż ciasto na talerzu. Stand kruche kawałki na krawędzi w polewa na sernik.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Magazyn