Sernik Pani Marshall
Sernik Pani Marshall jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, wanilia, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Sernik Pani Marshall, Sałatka z kurczakiem Marshalla Fielda-wciąż najlepsza, oraz Łopatki wieprzowe Marshalla i sos Barbecue.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i masło 10-calowy springform patelni.
Wymieszać składniki skórki. Rezerwa 1/4 filiżanki do topping i naciśnij resztę na dole i 1 1/2 cala w górę strony springform pan.
W dużej misce ubij serek drewnianą łyżką, aż będzie gładki i kremowy, a następnie dodaj żółtka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w cukrze, śmietanie, mące i wanilii. Ubij białka z ubijakiem w innej dużej misce, aż po prostu przytrzymają sztywne szczyty i delikatnie, ale dokładnie złóż w mieszankę z serem śmietankowym. Łyżka wypełniając skorupę, wygładzając górę i posypać równomiernie zarezerwowaną mieszaniną okruchów. Umieść springform patelnię w płytkiej patelni do pieczenia i upiec ciasto na najniższym stojaku piekarnika 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i otwórz drzwi piekarnika od 5 do 6 cali. Schłodzić w piekarniku 1 godzinę. Chłód, przykryty, co najmniej 3 godziny.
Wyjąć stronę patelni i pozostawić sernik w temperaturze pokojowej 30 minut przed podaniem.