Sernik Nowojorski

Sernik Nowojorski
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, żółtka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustaw patelnię do połowy pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika. Rozgrzać do 475 stopni F. nasmarować 9 calowy okrągły lub 10 calowy Okrągły kształt sprężyny. Używam 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wszystkie składniki skórki i naciśnij na patelni, będzie o jeden cal w górę sides.In duża miska do mieszania lub miska miksera stojącego, ubić serek śmietankowy, cukier, skórka cytrynowa i wanilia na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane. Powoli dodaj jajka i żółtka, uważając, aby nie ubić dodatkowego powietrza do ciasta. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, ubić mąkę i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Wlać do przygotowanej patelni i przeciągnąć szpatułkę przez ciasto, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Odstawić na około 10 minut i ponownie przeciągnąć szpatułkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Sernik włożyć do gorącego i parnego piekarnika 246° i ułożyć na wierzchu arkusz folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Piec dokładnie 10 minut, a następnie bez otwierania drzwi, zmniejszyć ogień do 93° i piec przez kolejną godzinę. Nie otwierając drzwi, wyłącz ogrzewanie i pozwól sernikowi usiąść w ciepłym piekarniku na kolejną godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie przykryć wierzch folią i schłodzić na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn