Sernik Nowojorski
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 639 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Jeśli masz pod ręką śmietanę, żółtka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Lindy ' s Cheesecake-jest to tradycyjny nowojorski Sernik, Sernik Nowojorski, oraz Sernik Nowojorski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw patelnię do połowy pełną gorącej wody na Dolnym stojaku piekarnika. Rozgrzać do 475 stopni F. nasmarować 9 calowy okrągły lub 10 calowy Okrągły kształt sprężyny. Używam 9 cali.
Wymieszać wszystkie składniki skórki i naciśnij na patelni, będzie o jeden cal w górę sides.In duża miska do mieszania lub miska miksera stojącego, ubić serek śmietankowy, cukier, skórka cytrynowa i wanilia na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane. Powoli dodaj jajka i żółtka, uważając, aby nie ubić dodatkowego powietrza do ciasta. Z mikserem wciąż na niskim poziomie, ubić mąkę i śmietanę.
Wlać do przygotowanej patelni i przeciągnąć szpatułkę przez ciasto, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Odstawić na około 10 minut i ponownie przeciągnąć szpatułkę.
Sernik włożyć do gorącego i parnego piekarnika 246° i ułożyć na wierzchu arkusz folii.
Piec dokładnie 10 minut, a następnie bez otwierania drzwi, zmniejszyć ogień do 93° i piec przez kolejną godzinę. Nie otwierając drzwi, wyłącz ogrzewanie i pozwól sernikowi usiąść w ciepłym piekarniku na kolejną godzinę.
Zdjąć z ognia i pozostawić do całkowitego ostygnięcia, następnie przykryć wierzch folią i schłodzić na noc.