Sernik Niskotłuszczowy

Sernik Niskotłuszczowy
Sernik Niskotłuszczowy to wegetariański deser lakto ovo . Ten przepis służy 14 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 9 g białka , 16 g tłuszczu i łącznie 312 kalorii . Za 1,02 dolara za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przygotowały 32 osoby i zrobiłyby je jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup ekstrakt waniliowy, krakersy cynamonowo-grahamowe, śmietankę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 10 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 0% wyniku , co jest bardzo złym wynikiem (ale wciąż możliwym do naprawienia). Niskokaloryczne/niskotłuszczowe muffinki z podwójną czekoladą , naleśniki z sernikiem jagodowym o obniżonej zawartości tłuszczu i niskotłuszczowe ciasto jagodowo-cynamonowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pulsuj krakersy graham w robocie kuchennym, aż się rozkruszą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serek śmietankowy Neufchatel, MiękkiOpakowania Serek śmietankowy Neufchatel, Miękki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół
2
Dodaj 1 do 2 łyżek wody i masło; pulsować aż do zwilżenia. Owiń zewnętrzną część 9-calowej tortownicy folią, aby zapobiec wyciekom. Posmaruj wnętrze patelni sprayem kuchennym i wyciśnij okruszki na dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Niskotłuszczowe Krakersy Graham Cynamonowe, Przełamane Na PółCałe Niskotłuszczowe Krakersy Graham Cynamonowe, Przełamane Na Pół
Różne DodatkiRóżne Dodatki
Różne DodatkiRóżne Dodatki
Różne DodatkiRóżne Dodatki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Różne DodatkiRóżne Dodatki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec do zrumienienia, około 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Niech ostygnie, około 10 minut.
5
W międzyczasie ubijaj serki śmietankowe i cukier mikserem na średnio-wysokiej prędkości, aż masa będzie gładka, przez 5 minut, a następnie dodaj śmietanę na małej prędkości. Delikatnie ubij 3 białka w misce, następnie dodaj do masy serowej wraz z 2 całymi jajkami, mąką, wanilią i skórką cytrynową. Ubijaj na średniej prędkości, aż będzie puszysta, 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wylać na spód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Włóż sernik do brytfanny i wlej tyle ciepłej wody, aby sięgała do jednej czwartej boków tortownicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8
Piec, aż ciasto się stwardnieje, ale środek nadal się trzęsie, około 1 godziny 10 minut. Wyłącz piekarnik; Trzymaj sernik w środku przy zamkniętych drzwiczkach przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć ciasto z łaźni wodnej i przenieść na kratkę. Przejedź nożem po krawędzi, a następnie całkowicie ostudź. Schładzaj do twardości, co najmniej 8 godzin. Góra według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Zdjęcie: Kana Okada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn