Sernik-Nadziewane Ciasto Z Ciemnej Czekolady
Nadziewane sernikiem ciasto z ciemnej czekolady może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 999 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.24 za porcję. Mieszanka czekolady instant budyń mix, mleko, Devil ' s food ciasto mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Z Ciemnej Czekolady Ciemny Marmurkowy, Dip Sernikowy Z Ciemną Czekoladą, oraz Sernik Ganache Z Gorzkiej Czekolady.
Instrukcje
Posmaruj 2 (9") okrągłe ciastka, a następnie polej kakao.
Wymieszaj ciasto i następne 7 składników przy niskiej prędkości za pomocą miksera elektrycznego 1 minutę; następnie ubijaj ze średnią prędkością 2 minuty. Złożyć w posiekanych batonach czekolady mlecznej.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 32 minuty lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Fajne ciasto w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojakach z drutu. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin. (Ten krok umożliwia łatwe dzielenie warstw ciasta.)
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 4 warstwy.
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
Posmarować 1/2 szklanki lukru z twarogiem; posypać 1/4 posiekanych kęsów sernika. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 warstwami, lukrem i ukąszeniami sernika, pomijając ukąszenia sernika na ostatniej warstwie. Boki mrozu i wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Skropić żądaną ilość sosu karmelowego nad ciastem, pozwalając mu kapać po bokach. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania. Udekoruj ciasto zwiniętymi ciasteczkami waflowymi i pozostałymi posiekanymi kawałkami sernika. Przechowywać w lodówce.