Sernik mrożony malina & biały choc
Sernik mrożony malina & biały choc jest bezglutenowe przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 9g białka, oraz 43g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga orzechów imbirowych, lodów czekoladowych-wszystko będzie smakować, chrupiących herbatników z masłem-użyliśmy masła lisiego crinkle crunch i serka śmietankowego. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 408 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sernik Malinowy Mrożony, Malina truskawka bez gotowania Sernik mrożony, oraz Mrożone Malinowe Placki Sernikowe.
Instrukcje
Posmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 20 x 30 cm odrobiną oleju, a następnie dobrze ułóż dwie warstwy folii spożywczej, pozostawiając zwis do wyciągnięcia lub użyj puszki z luźnym dnem.
Biszkopty włożyć do malaksera i zmiksować na okruchy, następnie wlać roztopione masło i ponownie wymieszać. Okruchy mocno docisnąć do podstawy przygotowanej puszki, a następnie schłodzić podczas wykonywania nadzienia.
Na małą patelnię włożyć śmietanę i czekoladę. Roztopić bardzo delikatnie, mieszając, aż nie pozostaną żadne grudki czekolady. Wyczyść Robot kuchenny i dodaj maliny i kremową mieszankę czekolady. Mieszaj razem, aż nie będzie gładsza, następnie przetrzyj przez sito, aby pozbyć się nasion malin.
Do miski mieszamy serek śmietankowy z cukrem i przesianą mieszanką malinową. Ubić elektryczną trzepaczką, aż będzie gładka.
Niech lody zmiękną w dużej misce, ale nie topią się, a następnie złóż mieszankę twarogu trochę na raz, aż dobrze wymieszane i nie widać grudek lodów.
Zeskrobać do przygotowanej puszki i wyrównać górę. Przykryć folią spożywczą, nie pozwalając jej dotknąć wierzchu sernika, następnie zamrozić co najmniej na noc lub do 3 miesięcy przed podaniem.
Aby podać, należy zdjąć folię pokrywającą, wyjąć sernik lub wysunąć go w puszce o luźnym dnie.
Usuń pozostałą folię spożywczą. Udekorować wierzch świeżymi malinami i skropić nieco bardziej roztopioną białą czekoladą.
Polecane wino: Lambrusco Dolce, Późne żniwa Riesling, Sauternes
Lambrusco Dolce, późne zbiory Riesling i Sauternes są doskonałym wyborem na sernik. Białe wina deserowe są bezpiecznym wyborem do sernika (bez czekolady), ale słodkie lambrusco będzie tak dobre z klasycznym sernikiem Truskawkowym. Jedno wino, którego możesz spróbować to Angel Late Harvest Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Angel Late Harvest Riesling]()
Angel Late Harvest Riesling
Messina Hof ' s Angel to chrupiące, słodkie wino deserowe, zbierane z ostatniego zbioru Rieslinga, gdy winogrona są prawie rodzynkami. Idealny do owoców, serników i lekkich, słodkich deserów czekoladowych.