Sernik Mocha Bez Cukru
Bez cukru Mocha Sernik wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 754 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, masło, okruchy ciastek wafel czekoladowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%. Spróbuj Mokka Mrożona Bez Cukru, Mokka Frappe Bez Cukru & Witamina D, oraz Jednorazowa porcja lodów Mochan i Gratis dla mamy bez cukru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Połączyć okruchy ciastek wafel czekolady, pekan i masło lub margarynę i dobrze wymieszać. Naciśnij na dole i 1/2 po bokach jednej 9-calowej patelni sprężynowej.
W dużej misce, z mikserem elektrycznym i na średniej prędkości, ubić razem twarożek i brązowy substytut cukru, aż puszysty. Ubić jajka, wanilię i espresso, aż będą gładkie i dobrze wymieszane. Około 2 minuty.
Dodać mąkę i śmietanę i ubić na gładką masę. Zeskrobać nadzienie na przygotowaną skórkę i gładki wierzch.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 300 stopni F (150 stopni C) i kontynuować pieczenie przez 25 do 30 minut lub aż sernik zostanie ustawiony na brzegach, ale nadal lekko jiggles w środku.
Niech ciasto ostygnie przez 2 do 3 godzin, a następnie przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone. Około 6 godzin lub przez noc. Godzinę przed podaniem, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni i wyjmij ciasto z patelni springform. Pokroić i podać.