Sernik Migdałowo-Jabłkowy
Ten przepis służy 10. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielony cynamon, cukier, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Jabłkowo-Migdałowy, Niesławny sernik Abbey lub cynamonowo-jabłkowy Sernik Cydrowy, oraz Hard Apple Cider Pulled BBQ Chicken Sandwiches with Almond Apple Slaw podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć mąkę z cukrem; pokroić w maśle, aż się kruszy. Naciśnij na dole i 1-1 / 2 w. po bokach posmarowanego 9-calowego. patelnia wiosenna; ukłuć widelcem.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut lub do miękkości, ale ustawić. Fajne na drucianym stelażu.
Ostrożnie rozprowadzić dżem na skorupie. Do napełniania, w dużej misce, ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie gładki.
Dodać jajka i wanilię; ubić tylko do zmieszania.
Rozłożone na dżem. Do polewy, połączyć cukier i cynamon w dużej misce.
Dodaj jabłka i wrzuć do płaszcza. Łyżka nad nadzieniem.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy środek będzie prawie ustawiony. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby się poluzować; ostudzić 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.