Sernik Mascarpone ze skórką migdałową

Sernik Mascarpone ze skórką migdałową
Sernik Mascarpone ze skórką migdałową wymaga ok. 11 godzin i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 434 kalorie, 7G białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 508 smakoszy i kucharzy. Mieszanka okruchów krakersów graham, masło, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sernik Mascarpone ze skórką migdałową, Sernik jagodowy Mascarpone z skórką Amaretti, oraz Sernik Mascarpone z pieczoną skórką z nerkowca i sosem Marakujowo-karmelowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Dla skorupy: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Szczelnie owiń Na zewnątrz miski sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala z 3 warstwami wytrzymałej folii. Drobno zmielić migdały, okruchy krakersów i cukier w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Dodać masło i proces, aż wilgotne okruchy tworzą. Naciśnij mieszaninę migdałów na dno przygotowanej patelni (nie po bokach patelni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec skorupę, aż zostanie ustawiona i zaczyna brązowieć, o 12 protokół. Super. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Do nadzienia: za pomocą miksera elektrycznego, ubić serek śmietankowy, ser mascarpone i cukier w dużej misce, aż będzie gładki, od czasu do czasu zeskrobując boki miski gumową łopatką. Ubić w soku z cytryny i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Wlać masę serową na skórkę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść patelnię springform w dużej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Wlać wystarczającą ilość gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dostać się do połowy boków patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
11
Piec, aż środek sernika lekko przesunie się, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny 5 minut (ciasto stanie się jędrne, gdy jest zimne).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Przenieść ciasto do stojaka; ostudzić przez 1 godzinę. Przechowywać w lodówce, aż sernik ostygnie, co najmniej 8 godzin i do 2 dni.
1
W małej misce wymieszać czekoladę z orzechami laskowymi i śmietanę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do ogrzania, mieszając co 20 sekund, aby wymieszać, około 1 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Ciasto pokroić w kliny.
4
Polać sosem czekoladowym na klinach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W11 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn