Sernik Marmurkowy Z Twarogiem Cytrynowym

Sernik Marmurkowy Z Twarogiem Cytrynowym
Jedna porcja zawiera 561 kalorii, 8G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Sernik Cytrynowy Marmurkowy, Sernik Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Sernik Z Twarogiem Cytrynowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-litrowym rondlu wymieszać skórkę, sok, cukier i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać masło i gotować na umiarkowanie małym ogniu, ubijając często, aż twaróg będzie wystarczająco gęsty, aby utrzymać ślady trzepaczki i pierwsze pęcherzyki pojawią się na powierzchni, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wyciśnij cytrynowy twaróg przez sito o drobnych oczkach do szerokiego, płytkiego naczynia, skrobając dno sita, a następnie przykryj powierzchnię papierem woskowym. Ostudzić całkowicie, mieszając od czasu do czasu, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
SitoSito
1
Umieść stojak piekarnika w środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 177°. Odwróć dno patelni springform (aby ułatwić wysuwanie ciasta z dna), a następnie zablokuj z boku. 3stir razem składniki skorupy w misce, a następnie naciśnij na dnie i 1 cal w górę strony springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść springform pan w płytkiej patelni do pieczenia i piec 10 minut, a następnie ostudzić skorupę całkowicie w springform pan na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Obniżyć temperaturę pieca do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem Serek i cukier w misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka, 1 do 2 protokół. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj jajka 1 na raz, ubijając aż do włączenia. Ubić w śmietanie i wanilii aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dwie trzecie nadzienia z serem śmietankowym wlać do skórki, następnie łyżkę połowy twarogu cytrynowego na nadzieniu i zawirować twaróg do nadzienia małym nożem. (Unikaj dotykania Skórki nożem, aby zapobiec dostaniu się okruchów do wypełnienia.) Powtórzyć z pozostałym nadzieniem i twarogiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
4
Upiec sernik, aż Ustaw 1 1/2 cala od krawędzi, ale centrum drży, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięty, o 45 protokół. (Środek ciasta wydaje się bardzo luźny, ale nadal będzie się ustawiać, gdy ostygnie.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Przenieść springform pan do stojaka i natychmiast uruchomić nóż wokół górnej krawędzi ciasta, aby poluzować. Całkowicie schłodzić, około 2 godzin, następnie schłodzić, odsłonięte, co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
6
Przed podaniem wyjąć część patelni springform.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1
* Twarog cytrynowy można zrobić 1 tydzień wcześniej i schłodzić, przykryć.* Skorupa (bez nadzienia) może być wykonana 1 dzień wcześniej i przechowywana, przykryta, w temperaturze pokojowej.* Sernik można schłodzić, luźno przykryć, do 2 dni. Sernik musi być całkowicie schłodzony przed pokryciem, aby zapobiec kondensacji na jego powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn