Sernik Marmurkowy Brownies
Sernik marmurkowy Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 32 i kosztuje 16 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, cukierki czekoladowe marki m&m ' s®, Serek śmietankowy o obniżonej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest lubiany przez 1546 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Marmurkowy Brownies, Sernik-marmurkowe Brownies, oraz Sernik Marmurkowy Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°W misce do miksowania, ubij serek śmietankowy z cukrem.
Dodać jajko, mleko i ekstrakt waniliowy. Odstawić.Przygotuj mieszankę brownie zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Łyżka 2/3 ciasta brownie do pergaminu pokryte 9 x 13-calowy patelni do pieczenia. Łyżka reserved mieszankę twarogu na ciasto brownie. Teraz zeskrobać pozostałe ciasto brownie na mieszaninie serek. Obracaj końcówką noża przez ciasto, aby uzyskać marmurkowy efekt. Wciśnij Cukierki Czekoladowe Marki M & M ' S® do ciasta.
Piec przez 45-50 minut w rozgrzanym piekarniku o temperaturze 350 stopni, aż do lekko wilgotnego środka. Ostudzić całkowicie przed cięciem 8×4 na 1½-calowe kwadraty.