Sernik Londyński

Sernik Londyński
London Cheesecake to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, sok z cytryny, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z cookstr.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Sernik Londyński, London Chocolate Chip Cheesecake, oraz London Particular.

Instrukcje

1
Proces krakersy, aż będą okruchy w tym momencie, a następnie dodać masło i pulse ponownie. Ułóż dolną część patelni springform, naciskając okruchy rękami lub tylną łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Umieść patelnię w lodówce, aby ustawić i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
3
Ubić serek delikatnie, aż będzie gładki, następnie dodać cukier. Ubić jajka i żółtka, a na koniec sok waniliowy i cytrynowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
4
Nastaw czajnik.
5
Wyłóż zewnętrzną część schłodzonej patelni folią tak, aby zakrywała dno i boki w jednym dużym kawałku, a następnie zrób to samo ponownie i włóż do patelni. To ochroni sernik przed wodą podczas gotowania w łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Nadzienie śmietankowo-serowe wlać do schłodzonej bazy, a następnie wlać gorącą wodę z niedawno ugotowanego czajnika do patelni wokół sernika. Powinien być w połowie wysokości; nie przepełniaj, ponieważ trudno będzie podnieść patelnię. Włożyć do piekarnika i gotować przez 50 minut. Powinien czuć się ustawiony, ale nie sztywno: wystarczy mieć pewność, że po wylaniu kwaśnej śmietany usiądzie na powierzchni i nie zatonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
KremKrem
WodaWoda
BazaBaza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Śmietanę, cukier i wanilię ubić na polewę i polać sernikiem. Włożyć z powrotem do piekarnika na kolejne 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjmij patelnię z piekarnika, a następnie ostrożnie usuń formę sprężynową, rozpakuj ją i postaw na stojaku, aby ostygła. Po całkowitym ochłodzeniu włóż go do lodówki, usuwając go na 20 minut przed jedzeniem, aby się ochłodzić. Unmold i kiedy w nią pokroisz, najpierw zanurz nóż w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn