Sernik Limonkowy Key I
Kluczowy Sernik limonkowy i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, skrobię kukurydzianą, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Cala Miniaturowe Ciasto Z Limonką, oraz Key Lime Hatch Chile Gelato: Jak korzystać z Hatch Chiles.
Instrukcje
Połącz okruchy ciastek lub krakersów z masłem lub margaryną. Naciśnij na dole i częściowo w górę boków 9-calowej Springform pan. Przechowywać w lodówce.
W dużej misce, ubić mikserem elektrycznym serek, cukier, Skórka z limonki i skrobia kukurydziana, aż będzie gładka i puszysta. Ubić w jajkach jeden po drugim, mieszając tylko do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodaj kluczowy sok z limonki mikserem na niskim poziomie. Zakończyć mieszanie ręcznie. Nie przebijaj, bo ciasto pęknie podczas pieczenia.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 300 stopni F (150 stopni C) przez 55 do 65 minut, lub do zestawu. Aby zminimalizować pękanie, umieść płytką patelnię do połowy pełną gorącej wody na Dolnym stojaku podczas pieczenia.
Wyłącz piekarnik i niech sernik stać w piekarniku 30 minut z otwartymi drzwiami co najmniej 4 cali.
Wyjąć z piekarnika. Ciasto przechowywać w lodówce na noc i do trzech dni.