Sernik Kopciuszek
Jedna porcja zawiera 625 kalorii, 14g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 5 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mocno brązowy cukier, serek, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Cinderella Fantasy Cake, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto Brownie: Rozgrzej piekarnik do 35
Kuchenka mikrofalowa pierwsze 2 składniki w małej kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na średnim (50% mocy) 1 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając w odstępach 30 sekund. W misce wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia.
Ubij 2 jajka i 1 szklankę brązowego cukru na średniej prędkości za pomocą elektrycznego miksera 3 do 4 minut lub do momentu, gdy ciasto utworzy cienkie wstążki, gdy uniesiesz ubijaki.
Dodaj wanilię, słodko-gorzką czekoladę i roztopioną mieszaninę czekolady i ubijaj aż do wymieszania. Mieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia.
Rozprowadzić 1 szklankę mieszanki brownie na dnie natłuszczonej i mąki 9-calowej patelni springform.
Piec w 350 na środku stojaka piekarnika 13 do 15 minut lub aż zestaw. Schłodzić na stojaku z drutu 10 minut; zamrozić 15 minut.
Wyjąć z zamrażarki; rozprzestrzeniać pozostałe ciasto brownie po bokach patelni do 1/4 cala od góry, uszczelniając ciasto do dolnej skorupy.
Przygotuj nadzienie: ubić serek śmietankowy i 1 szklankę brązowego cukru na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego do wymieszania.
Dodaj 3 jajka, po 1 na raz, ubijając aż żółty zniknie po każdym dodaniu. Ubij w kwaśnej śmietanie tylko do wymieszania. Ubić w maśle orzechowym do wymieszania.
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki. (
Mieszanina nie wypełni całkowicie skorupy.)
Piec w 350 przez 35 minut lub aż środek jest prawie ustawiony.
Rozłóż śmietanę polewając na środku sernika, pozostawiając 2-calową granicę wokół krawędzi.
Piec w 350 przez 1 minutę.
Wyjąć z piekarnika; delikatnie obrócić nożem Brzeg sernika w celu poluzowania. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Przykryć i schłodzić 8 do 12 godzin.
Usuń boki patelni. Top z czekoladowymi loczkami.
Uwaga: testowaliśmy z masłem orzechowym JIF.