Sernik Kasztanowy
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Jeśli $1.9 za porcję spada w budżecie, Sernik kasztanowy może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z szafy gotowanie ma 1 fanów. Mieszanka soku z limonki, rumu, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sernik Klonowo-Kasztanowy, Sernik z kasztanem mrożonym, oraz Dekadencko zdrowy Sernik kasztanowo-orzechowy ... czyli co jadłam na śniadanie w tym tygodniu.
Instrukcje
Proces okruchy krakersów Graham, masło, puree z kasztanów i cukier w robocie kuchennym, aż utworzą małe okruchy.Naciśnij okruchy na dnie 9-calowej sprężyny i umieść ją w lodówce.Ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę.Beat w jaja i żółtka po kolei aż włączone.
Dodać śmietanę, sok z limonki, ekstrakt z wanilii i rum i ubić na gładką masę.Złożyć w puree z kasztanów. (Możesz wybrać gładką lub smugą.) Podwójne zawijanie spodu sprężyny-z patelni z folią, umieść ją w bezpiecznym piekarniku i wlej przegotowaną wodę do patelni, aby poszła o cal w górę owijania folią.
Piec w rozgrzanym piekarniku 177°, aż w środku po wstrząśnięciu pojawi się tylko małe drganie, około godziny.
Ostudzić, zdjąć folię, przykryć folią i wstawić na noc do lodówki.
Na małej patelni z sosem umieść wodę, Rum, puree z kasztanów, cukier i masło, Duś na wolnym ogniu przez 10 minut i pozostaw do ostygnięcia, zanim skropisz ciasto serowe.