Sernik karmelowo-jabłkowy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony cynamon, okruchy krakersów graham, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Lekko wcisnąć mieszaninę na dno 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu. Owinąć Na Zewnątrz patelni podwójną warstwą folii. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
5
Aby przygotować sernik, umieść 1 3/4 szklanki cukru i następne 7 składników (przez beztłuszczowy serek) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Dodać jajka, 1 na raz; proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
7
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Patelnia Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
10
Wyjąć z piekarnika; odstawić w łaźni wodnej 10 minut. Poprowadź nóż Na Zewnątrz sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
11
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej; schłodzić na stojaku z drutu do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
12
Aby przygotować polewę, połącz 1/3 szklanki cukru, 3 łyżki wody i sok z cytryny w małym, ciężkim rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, często mieszając. Gotować 4 minuty lub do złotego koloru (nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
13
Zdjąć z ognia.
14
Dodaj masło do patelni; delikatnie mieszaj, aż masło się rozpuści. Wymieszać w pół na pół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
15
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
16
Dodaj jabłko do patelni; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać mieszaninę cukru i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę