Sernik Karmelowo-Jabłkowy

Sernik Karmelowo-Jabłkowy
Sernik karmelowo-jabłkowy jest Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony cynamon, okruchy krakersów graham, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić widelcem, aż wilgotne. Lekko wcisnąć mieszaninę na dno 9-calowej patelni sprężynowej pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec w temperaturze 400 przez 6 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć z piekarnika; ostudzić na stojaku z drutu. Owinąć Na Zewnątrz patelni podwójną warstwą folii. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Aby przygotować sernik, umieść 1 3/4 szklanki cukru i następne 7 składników (przez beztłuszczowy serek) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy Serek śmietankowyBeztłuszczowy Serek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać jajka, 1 na raz; proces aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Wlać masę serową do przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść springform pan w dużej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z piekarnika; odstawić w łaźni wodnej 10 minut. Poprowadź nóż Na Zewnątrz sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
11
Wyjąć patelnię z łaźni wodnej; schłodzić na stojaku z drutu do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
12
Aby przygotować polewę, połącz 1/3 szklanki cukru, 3 łyżki wody i sok z cytryny w małym, ciężkim rondlu; gotuj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, często mieszając. Gotować 4 minuty lub do złotego koloru (nie mieszać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
13
Zdjąć z ognia.
14
Dodaj masło do patelni; delikatnie mieszaj, aż masło się rozpuści. Wymieszać w pół na pół. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
15
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Dodaj jabłko do patelni; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać mieszaninę cukru i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Polewę podawać z sernikiem.

Składniki

11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeblok beztłuszczowy serek śmietankowy, zmiękczonyblok beztłuszczowy serek śmietankowy, zmiękczony11 łyżka suszonego oreganobiałko jajabiałko jaja4largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweokruchy krakersów graham (ok. 8 arkuszy ciasteczek)okruchy krakersów graham (ok. 8 arkuszy ciasteczek)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge3/4 szklanki cienko pokrojonego obranego jabłka Granny Smith (o3/4 szklanki cienko pokrojonego obranego jabłka Granny Smith (o1Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony0Batoniki toffi Heathgałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupół na półpół na pół1Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1Dash1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasna śmietanajasna śmietana791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej4141 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej2Batoniki toffi Heathnestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski11 łyżka suszonego oreganogruby wędzony boczek pokrojony w kostkęgruby wędzony boczek pokrojony w kostkę32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugruby wędzony boczek pokrojony w kostkęgruby wędzony boczek pokrojony w kostkę454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeklocki 1/3-serek śmietankowy mniej tłusty, zmiękczonyklocki 1/3-serek śmietankowy mniej tłusty, zmiękczony
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn