Sernik karmelowo-jabłkowy wymaga około 56 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1323 kalorii, 15g białka, oraz 70 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz jajka, polewę karmelową, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karmelowo-jabłkowy Dip sernikowy na # SundaySupper Autumn Apple Party, Sernik Karmelowo-Jabłkowy, oraz Sernik Karmelowo-Jabłkowy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Łyżka 3/4 puszki szarlotki nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Szarlotek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Do małego rondla dodaj pozostałą 1/4 puszki nadzienia i wymieszaj z karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Podgrzać na małym ogniu, aż do stopienia i smarowania, o 1 minutę.
5
Ubić serek w dużej misce, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać cukier, wanilię i jajka i ubić, aż będzie gładka, kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
Jajko
7
Polej to nadzieniem z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta
8
Piec, aż środek ciasta jest ustawiony, 30 do 35 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Na wierzch sernika wymieszać masę jabłkowo-karmelową i równomiernie rozprowadzić. Udekoruj krawędź ciasta połówkami orzechów pekan i posyp posiekanymi orzechami pekan. Ciasto przechowywać w lodówce, aż będzie gotowe do podania.