Sernik Karmelowo-Dyniowy Z Piernikowo-Orzechową Skórką
Sernik karmelowo-dyniowy z Piernikowo-orzechową skórką wymaga ok. 2 godziny i 4 minuty od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 634 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pekan, mielone ziele angielskie, karmelową polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Sernik dyniowy z Piernikową skórką orzechową, Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap & Pecan, oraz Sernik dyniowy z orzechami pekan-Gingersnap Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki przetworzyć w robocie kuchennym, aż zostaną drobno zmielone.
Dodać masło; pulsować 8 do 10 razy lub do wymieszania. Wciśnij mieszankę do dna i 1 1/2 cala w górę boków 9-calowej formy sprężynowej.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Dodać cukier granulowany, ubijając aż do wymieszania. Reserve 3/4 cup cream cheese mix for topping; przykryć i schłodzić.
Dodać jajka, po jednym na raz, do pozostałej mieszanki twarogu, ubijając tylko do wymieszania po każdym dodaniu.
Połączyć dynię, 5 łyżek śmietany do ubijania i kolejne 3 składniki; dodać do masy z serem śmietankowym, ubijając aż do wymieszania.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut. Wyłącz piekarnik.
Pozostawić sernik w piekarniku, z zamkniętymi drzwiami, 1 godzinę.
Wyjmij z piekarnika i uruchom nóż wokół krawędzi patelni i zwolnij boki. Schłodzić na stojaku z drutu. Zmiękczyć masę serową; rozprowadzić równomiernie na serniku.
Polewkę karmelową polewać warstwą serka kremowego; delikatnie obracać nożem, aby uzyskać efekt marmurkowania. Przykryć i schłodzić 8 godzin. Przechowywać w lodówce.
Wskazówka: upewnij się, że nie kroisz sernika podczas wirowania warstwy karmelu.