Sernik Jagodowy Kruchy
Sernik jagodowy kruchy to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. Mieszanka śmietany, skrobia kukurydziana, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Jagodowy Kruchy, Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, oraz Philadelphia Cheesecake of the Year Contest & My Christmas Shortbread Cheesecake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło, mąkę, cukier i sól połączyć w robocie kuchennym. Proces, aż mieszanina zacznie tworzyć małe grudki; naciśnij na dno naczynia do pieczenia 2-quart.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 20 minut; wyjąć z piekarnika. Zmniejsz ciepło piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Ubić Serek i 1 szklankę cukru w misce, aż będzie miękki i kremowy. Wymieszać jajka po jednym na raz, aż będą gładkie. Stopniowo wymieszać ze śmietaną, wanilią i skórką z cytryny.
Wlać mieszaninę na skorupę.
Piec do jędrności w dotyku, 45 do 55 minut. W międzyczasie dodać polewę, łącząc jagody, cukier i skrobię kukurydzianą w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować, aż zgęstnieje. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia.
Wlać schłodzoną mieszankę jagodową na wierzchu warstwy twarogu. Sernik schłodzić na noc w lodówce.