Sernik jagodowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, jagód, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, oraz Sernik jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić masłem; wymieszać widelcem do wilgotności. Mocno wcisnąć mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
4
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, połącz 2 1/2 szklanki jagód i 1 łyżkę skrobi kukurydzianej w robocie kuchennym i przetworz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki Amerykańskie
Skrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Puree umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 6 minut lub do lekko gruby, stale mieszając. Lekko schłodzić. Rezerwa 1/2 szklanki przecier jagodowy do sosu; ustawić Pozostałe 1 szklanka przecier jagodowy bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Umieść sery w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością przez 3 minuty lub do uzyskania gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połącz 1 szklankę cukru, 2 łyżki skrobi kukurydzianej i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Sól
9
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki sera; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Cukier
10
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
11
Wlać ciasto na przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
Wlać 1 szklankę puree z jagód na ciasto; delikatnie obracać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier Jagodowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
13
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
14
Wyjmij sernik z piekarnika( nie wyłączaj piekarnika); umieść sernik na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
15
Aby przygotować polewę, połącz śmietanę, 2 łyżki cukru i wanilię w małej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Masę śmietanową rozprowadzić równomiernie na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
17
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
18
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Piekarnik
19
Usuń boki springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
20
Aby przygotować sos, w małym rondlu połącz 1/2 szklanki puree z jagód, 1/4 szklanki cukru i wodę. Gotować na średnim ogniu przez 8 minut lub aż sos będzie gęsty, stale mieszając. Delikatnie złożyć w 1 szklance jagód.