Sernik Jagodowy

Sernik Jagodowy
Sernik jagodowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, jagód, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Blueberry Cheesecake Ice Cream: 10 prostych kroków do cukru i bezglutenowej doskonałości: Część 3, Blueberry Cheesecake, Easy Cheesecake-Serniki Jagodowe, oraz Sernik jagodowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Skropić masłem; wymieszać widelcem do wilgotności. Mocno wcisnąć mieszankę do dna 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut; ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, połącz 2 1/2 szklanki jagód i 1 łyżkę skrobi kukurydzianej w robocie kuchennym i przetworz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Puree umieścić w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 6 minut lub do lekko gruby, stale mieszając. Lekko schłodzić. Rezerwa 1/2 szklanki przecier jagodowy do sosu; ustawić Pozostałe 1 szklanka przecier jagodowy bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Umieść sery w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością przez 3 minuty lub do uzyskania gładkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Połącz 1 szklankę cukru, 2 łyżki skrobi kukurydzianej i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
SólSól
9
Dodać mieszaninę cukru do mieszanki sera; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
CukierCukier
10
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
11
Wlać ciasto na przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
12
Wlać 1 szklankę puree z jagód na ciasto; delikatnie obracać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przecier JagodowyPrzecier Jagodowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
13
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 10 minut lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
14
Wyjmij sernik z piekarnika( nie wyłączaj piekarnika); umieść sernik na drucianym stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
15
Aby przygotować polewę, połącz śmietanę, 2 łyżki cukru i wanilię w małej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
16
Masę śmietanową rozprowadzić równomiernie na serniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
17
Piec w temperaturze 325 przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Wyjąć sernik z piekarnika; obrócić nożem zewnętrzną krawędź. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
19
Usuń boki springform pan.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
20
Aby przygotować sos, w małym rondlu połącz 1/2 szklanki puree z jagód, 1/4 szklanki cukru i wodę. Gotować na średnim ogniu przez 8 minut lub aż sos będzie gęsty, stale mieszając. Delikatnie złożyć w 1 szklance jagód.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
21
Zdjąć z ognia i ostudzić.
22
SOS podawać z sernikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże lub mrożone, rozmrożone, dzikie jagodyświeże lub mrożone, rozmrożone, dzikie jagody5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiBorówki Dzikie, świeże lub mrożone, rozmrożoneBorówki Dzikie, świeże lub mrożone, rozmrożone3(zima)masło, roztopionemasło, roztopione1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana227Orzechy dowolne (posiekane)blok 1/3-serek śmietankowy mniej tłusty, zmiękczonyblok 1/3-serek śmietankowy mniej tłusty, zmiękczony5largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiokruchy krakersów graham (ok. 5 arkuszy ciasteczek)okruchy krakersów graham (ok. 5 arkuszy ciasteczek)0(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibeztłuszczowa śmietanabeztłuszczowa śmietana596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiokruchy waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu (ok. 20 ciastek)okruchy waniliowe o obniżonej zawartości tłuszczu (ok. 20 ciastek)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 calimakaron paccheri (duża tuba) o długości około 2,5 cala i szerokości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn