Sernik Jabłkowy Streusel

Sernik Jabłkowy Streusel
Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 490 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową migdałową granolę, mielony cynamon, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sernik Jabłkowy Z Nadzieniem Streusel, Sernik Jabłkowy Streusel Bary, oraz Bezglutenowe Jabłkowe Serniki Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj 8-lub 9-calową kwadratową patelnię masłem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W robocie kuchennym umieść krakersy graham, cukier granulowany i skórkę cytryny. Przykryć; proces do postaci drobnych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać roztopione masło. Przykryć; przetworzyć, aż okruchy będą równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić 10 do 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem wytrzyj miskę robota kuchennego ręcznikami papierowymi, aby usunąć okruchy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj serek śmietankowy, jajka, cynamon, gałkę muszkatołową, 1/4 szklanki soku z cytryny i 1/2 szklanki brązowego cukru. Przykryć; proces do gładkiej i kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
7
Nadzienie zalać częściowo upieczoną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
W małej misce wrzucić jabłka z 1 łyżeczką soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Posypać nadzieniem.
10
W średniej misce, wymieszać 3/4 szklanki brązowego cukru, mąki i zimnego masła widelcem lub palcami, aż kruchy. Wymieszać z granolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu1 Szklanka (8 Uncji) Jogurtu Waniliowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
Posypać jabłkami i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
12
Piec 35 do 40 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i środek jest prawie ustawiony (środek powinien poruszać się tylko lekko). Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
13
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Magazyn