Sernik Jabłkowy Streusel
Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 490 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz waniliową migdałową granolę, mielony cynamon, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sernik Jabłkowy Z Nadzieniem Streusel, Sernik Jabłkowy Streusel Bary, oraz Bezglutenowe Jabłkowe Serniki Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Lekko posmaruj 8-lub 9-calową kwadratową patelnię masłem lub sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym umieść krakersy graham, cukier granulowany i skórkę cytryny. Przykryć; proces do postaci drobnych okruchów.
Dodać roztopione masło. Przykryć; przetworzyć, aż okruchy będą równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaninę na dnie patelni.
Piec 10 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić 10 do 15 minut.
Tymczasem wytrzyj miskę robota kuchennego ręcznikami papierowymi, aby usunąć okruchy.
Dodaj serek śmietankowy, jajka, cynamon, gałkę muszkatołową, 1/4 szklanki soku z cytryny i 1/2 szklanki brązowego cukru. Przykryć; proces do gładkiej i kremowej.
Nadzienie zalać częściowo upieczoną skórką.
W małej misce wrzucić jabłka z 1 łyżeczką soku z cytryny.
W średniej misce, wymieszać 3/4 szklanki brązowego cukru, mąki i zimnego masła widelcem lub palcami, aż kruchy. Wymieszać z granolą.
Posypać jabłkami i nadzieniem.
Piec 35 do 40 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i środek jest prawie ustawiony (środek powinien poruszać się tylko lekko). Schłodzić na stojaku chłodzącym 1 godzinę. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub do schłodzenia.
Pokrój w 3 rzędy po 3 rzędy.