Jeśli 1,86 zł za porcję spada w budżecie, Sernik jabłkowo-migdałowy może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 10g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, migdały, Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Migdałowo-Jabłkowy, Niesławny sernik lub cynamonowo-jabłkowy Sernik, oraz Twarde Jabłko Cider wyciągnął BBQ kurczaka kanapki z migdałowym Jabłko Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło o średnicy 10 cali springform pan. Dno owiń 2 warstwami wytrzymałej folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce, aby wymieszać, lekko rozdrobnione migdały. Naciśnij mieszaninę na dnie i 1 cal w górę boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Patelnia
3
Piec do zestawu, o 7 protokół. Utrzymuj temperaturę pieca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Połączyć migdałowy pasta, serek śmietankowy, i cukier w procesorze; blend do gładkiej, od czasu do czasu skrobanie w dół boki miski, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszać w jajkach, aż tylko mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Piec 15 minut. Zmniejszyć ogień do 163° i piec, aż środek jest ustawiony i top wydaje się suche, o 45 minut dłużej. Super. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce na noc. (Można przygotować 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wrzucić plastry jabłka z sokiem z cytryny w dużej misce. Stopić 3 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj jabłka i smażyć na złoty i miękki, często mieszając, o 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
3
Posypać brązowym cukrem i cynamonem. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cynamon
4
Dodaj pozostałą 1 łyżkę masła. Wymieszać, aż będą pokryte powłoką i szkliwione. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
5
Uruchom mały ostry nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Zwolnij boki patelni. Jabłka (ciepłe lub w temperaturze pokojowej) układać w koncentrycznych kręgach na szczycie sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Patelnia
6
Jabłka umyć sokami pozostawionymi na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę