Sernik jabłkowo-cynamonowy marki EAGLE®
Sernik jabłkowo-cynamonowy marki EAGLE® to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko skondensowane eagle brand®, gotowanie owsa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Koktajle owocowe marki EAGLE®, Eagle Brand ® Lemon Cream Pie, oraz Puszyste ciasto orzechowe marki EAGLE®.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. w małej misce, beat 1/2 Puchar masła i cukru, aż puszyste.
Dodać mąkę, owies, orzechy włoskie i cynamon; dobrze wymieszać. Naciśnij mocno na dole i w połowie strony 9-calowej formy sprężynowej.
Beat twarogu, aż puszyste w dużej misce. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku, aż będzie gładka (nie przegryzaj).
Dodać jajka i koncentrat soku jabłkowego; dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 45 minut lub do centrum sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Super.
Jabłka ugotować w pozostałej 1 łyżce masła do miękkości-chrupiące na dużej patelni. Układamy na wierzchu sernika; skropić polewą cynamonowo-jabłkową. Wyluzuj. Resztki przechowywać w lodówce.
Glazura Cynamonowa jabłkowa: w małym rondlu połącz koncentrat soku jabłkowego, skrobię kukurydzianą i zmielony cynamon; dobrze wymieszaj. Na małym ogniu gotować i mieszać, aż zgęstnieje. (Sprawia, że około 1/4 szklanki)