Sernik jabłkowo-cynamonowy marki EAGLE®

Sernik jabłkowo-cynamonowy marki EAGLE®
Sernik jabłkowo-cynamonowy marki EAGLE® to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 534 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 81 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko skondensowane eagle brand®, gotowanie owsa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 34%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Koktajle owocowe marki EAGLE®, Eagle Brand ® Lemon Cream Pie, oraz Puszyste ciasto orzechowe marki EAGLE®.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. w małej misce, beat 1/2 Puchar masła i cukru, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Dodać mąkę, owies, orzechy włoskie i cynamon; dobrze wymieszać. Naciśnij mocno na dole i w połowie strony 9-calowej formy sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Beat twarogu, aż puszyste w dużej misce. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku, aż będzie gładka (nie przegryzaj).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Dodać jajka i koncentrat soku jabłkowego; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
6
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec 45 minut lub do centrum sprężyny z powrotem, gdy lekko dotknięte. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Jabłka ugotować w pozostałej 1 łyżce masła do miękkości-chrupiące na dużej patelni. Układamy na wierzchu sernika; skropić polewą cynamonowo-jabłkową. Wyluzuj. Resztki przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Glazura Cynamonowa jabłkowa: w małym rondlu połącz koncentrat soku jabłkowego, skrobię kukurydzianą i zmielony cynamon; dobrze wymieszaj. Na małym ogniu gotować i mieszać, aż zgęstnieje. (Sprawia, że około 1/4 szklanki)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego1/4 Szklanki Rozmrożonego, Niesłodzonego Koncentratu Soku Jabłkowego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn