Sernik Jabłkowy Duński

Sernik Jabłkowy Duński
Sernik jabłkowy Duński jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz serek śmietankowy, mielony cynamon, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Sernik Jabłkowy Duński, Cynamon Cukier Jabłko Sernik Duński, oraz Sernik Duński dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ciasto: w małej misce, połączyć 1 szklankę mąki, 1/2 szklanki zmielonych migdałów i 1/4 szklanki cukru; pokroić w maśle, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj ekstrakt. Uformuj ciasto w kulkę, delikatnie naciśnij ciasto na dole i po bokach 9-calowej formy sprężynowej lub patelni do ciasta. Przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
3
Aby nadzienie: w średniej wielkości misce do mieszania, ubić serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru i śmietanę z kamienia nazębnego na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Dodać jajko; ubić na niskim poziomie tylko do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Aby polewa: w innej średniej wielkości misce, połącz brązowy cukier, 1 łyżkę mąki i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodaj jabłka i mieszaj, aż będą pokryte skórką. Łyżka nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Posypać 1/3 szklanki śliwek migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 40-45 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu przez 10 minut. Ostrożnie Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; ostudzić o 1 godzinę dłużej. Przechowywać w lodówce przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
10
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn