Jedna porcja zawiera 533 kalorie, 7G białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać puree z dyni, masło, jajka plus żółtka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap, Sernik Dyniowy Z Skórką Gingersnap, oraz Sernik z ciasta dyniowego z skórką Gingersnap.
Instrukcje
1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8-calowy formy wiosna patelni. Przykryć Na Zewnątrz patelni 2 warstwami wytrzymałej folii. Wymieszać wszystkie składniki skórki, aż okruchy są zwilżone. Naciśnij mieszaninę do dołu i do góry strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Przenieść do stojaka z drutu i ostudzić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce, szczelnie przykryte, przez co najmniej 10 godzin, aż dokładnie schłodzić i ustawić, lub do 2 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół