Sernik dyniowy z polewą śmietanową wymaga około 10 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka brązowego cukru, okruchy krakersów graham, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 51 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap, oraz Sernik z polewą śmietanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Połączyć okruchy krakersów graham i 1/4 szklanki białego cukru w misce; wymieszać z masłem. Naciśnij skorupę na dnie i 1 1/2 cala w górę strony przygotowanej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier Granulowany
Masło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zestaw i lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
W międzyczasie, beat Serek i brązowy cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Wymieszaj dynię, skrobię kukurydzianą, 1 1/4 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową w mieszance z serem śmietankowym. Stopniowo ubijaj w odparowanym mleku i jajkach, aż się zmieszasz; wlej do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Odparowane
Serek śmietankowy
Brązowy Cukier
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Dynia
Gałka Muszkatołowa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek jest prawie ustawiony, 55 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W małej miseczce wymieszaj śmietanę, 1/3 szklanki białego cukru i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Cukier Granulowany
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Smarujemy sernikiem śmietaną i pieczemy 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut, a następnie ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; schłodzić 1 godzinę, a następnie schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Nóż
Patelnia
9
Usuń boki patelni; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut przed krojeniem.