Sernik dyniowy z polewą śmietanową
Sernik dyniowy z polewą śmietanową wymaga około 10 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka brązowego cukru, okruchy krakersów graham, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 51 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap, oraz Sernik z polewą śmietanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Połączyć okruchy krakersów graham i 1/4 szklanki białego cukru w misce; wymieszać z masłem. Naciśnij skorupę na dnie i 1 1/2 cala w górę strony przygotowanej patelni springform.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zestaw i lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Ostudzić przez 10 minut.
W międzyczasie, beat Serek i brązowy cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Wymieszaj dynię, skrobię kukurydzianą, 1 1/4 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową w mieszance z serem śmietankowym. Stopniowo ubijaj w odparowanym mleku i jajkach, aż się zmieszasz; wlej do skorupy.
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek jest prawie ustawiony, 55 do 60 minut.
W małej miseczce wymieszaj śmietanę, 1/3 szklanki białego cukru i ekstrakt waniliowy.
Smarujemy sernikiem śmietaną i pieczemy 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut, a następnie ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; schłodzić 1 godzinę, a następnie schłodzić przez noc.
Usuń boki patelni; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut przed krojeniem.