Sernik dyniowy z polewą śmietanową

Sernik dyniowy z polewą śmietanową
Sernik dyniowy z polewą śmietanową wymaga około 10 godzin i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 424 kalorie. Mieszanka brązowego cukru, okruchy krakersów graham, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 51 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy z polewą śmietanową, Sernik dyniowy z polewą z pianki - kwaśną śmietaną i skórką z Gingersnap, oraz Sernik z polewą śmietanową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy krakersów graham i 1/4 szklanki białego cukru w misce; wymieszać z masłem. Naciśnij skorupę na dnie i 1 1/2 cala w górę strony przygotowanej patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zestaw i lekko rumiane, 5 do 7 protokół. Ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie, beat Serek i brązowy cukier w dużej misce, aż będzie gładka. Wymieszaj dynię, skrobię kukurydzianą, 1 1/4 łyżeczki cynamonu i gałkę muszkatołową w mieszance z serem śmietankowym. Stopniowo ubijaj w odparowanym mleku i jajkach, aż się zmieszasz; wlej do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
DyniaDynia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść patelnię na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż środek jest prawie ustawiony, 55 do 60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
W małej miseczce wymieszaj śmietanę, 1/3 szklanki białego cukru i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Smarujemy sernikiem śmietaną i pieczemy 5 minut dłużej. Schłodzić na stojaku drucianym przez 10 minut, a następnie ostrożnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować; schłodzić 1 godzinę, a następnie schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Usuń boki patelni; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Posypać cynamonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 5 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn