Sernik Dyniowy Z Pajęczyny
Pajęczy Sernik dyniowy wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 450 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 87 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz cukier, półsłodką czekoladę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Z Pajęczyny, Sernik Z Pajęczyny, oraz Sernik Z Pajęczyny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj okruchy wafli czekoladowych i stopione masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będzie gładka. Beat w jajkach, jeden po drugim, aż tylko mieszane. Wymieszać nadzienie z ciasta dyniowego i skrobię kukurydzianą; zalać skórką z wafli czekoladowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż centrum jest po prostu ustawić, 50 do 55 minut.
Na ciepłym serniku rozprowadzić kwaśną śmietanę; ostudzić.
Roztopić czekoladę i olej w bezpiecznej do mikrofali misce w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia.
Mżnąć czekoladę na śmietanę polewa w spiralny wzór, zaczynając od środka; narysuj wykałaczkę na zewnątrz, od środka do krawędzi, przez koła, tworząc sieć.
Usuń stronę patelni i podawać.