Sernik Dyniowy Marmurkowy

Sernik Dyniowy Marmurkowy
Marmurkowy Sernik dyniowy wymaga około 7 godzin i 40 minut od początku do końca. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, ciasteczek gingersnap, ekstraktu z wanilii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Marmurkowy, Sernik Dyniowy Marmurkowy, oraz Sernik Dyniowy Marmurkowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). W średniej misce wymieszać zmiażdżone ciasteczka gingersnap, pekany i masło. Naciśnij na dole i około 1 cala po bokach 9-calowej patelni sprężynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
2
Ciasto piec 10 minut w nagrzanym piekarniku. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W średniej misce, wymieszać razem serek, 1/2 szklanki cukru, i wanilii tylko do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Wymieszać w jajkach po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Odstawić 1 szklankę mieszanki. Mieszamy 1/4 szklanki cukru, dyni, cynamonu i gałki muszkatołowej do pozostałej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
DyniaDynia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
5
Rozprowadź ciasto o smaku dyni na skórce i upuść zwykłe ciasto przez łyżki na wierzch. Obracaj nożem, aby uzyskać marmurkowy efekt.
Składniki, których będziesz potrzebować
DyniaDynia
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Piec 55 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu ustawienia nadzienia. Posadź nóż wokół krawędzi patelni. Pozostawić do ostygnięcia przed zdjęciem krawędzi patelni. Schłodzić przez co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn