Sernik Dyniowy Klonowy
Sernik z dyni klonowej wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.91 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 852 kalorie, 14g białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pekany, graham cracker okruchy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sernik Z Dyni Klonowej, Serniki Klonowe Z Dyni, oraz Tarty Sernik Klonowy Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni.
Połączyć okruchy krakersów graham, cukier i masło; naciśnij mocno na dnie 9-calowej patelni springform.
W dużej misce, beat twarogu, aż puszyste. Stopniowo ubijaj w słodzonym skondensowanym mleku, aż będzie gładka.
Dodać dynię, jajka, syrop klonowy, cynamon, gałkę muszkatołową i sól; dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec 1 godzinę i 15 minut lub aż centrum wydaje się prawie ustawić po wstrząśnięciu. Chłodny 1 godzina. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Do podania łyżka sosu Klonowo-orzechowego na serniku.
Klon Pecan glazury: w rondlu średniej wielkości, połączyć ubijania śmietany i czystego syropu klonowego; doprowadzić do wrzenia. Gotować szybko 15 do 20 minut lub aż lekko zgęstnieje; mieszać od czasu do czasu. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan. Przykryć i schłodzić do podania. Wymieszać przed podaniem.