Sernik dyniowy II
Sernik dyniowy II jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 8G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 183 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, sól, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połączyć okruchy krakersów graham, mielone pekany, 2 łyżki białego cukru, 2 łyżki brązowego cukru, i roztopione masło lub margarynę i dobrze wymieszać. Mocno naciśnij mieszankę do jednej 9-calowej formy sprężynowej.
W średniej misce wymieszać 3/4 szklanki białego cukru, dynię, 3 żółtka, zmielony cynamon, mielony maczuga, zmielony imbir i sól.
Dobrze wymieszać i odstawić.
Ubić twarożek mikserem elektrycznym, aż będzie lekki i puszysty; stopniowo dodawać 1/4 szklanki plus 2 łyżki białego cukru i dobrze wymieszać.
Dodać całe jajko, Pozostałe żółtko i śmietanę do ubijania, dobrze ubijając.
Dodać skrobię kukurydzianą i aromaty wanilii i cytryny, ubić ciasto, aż będzie gładkie.
Dodać mieszaninę dyni i dobrze wymieszać.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 55 minut. Nie przesadzaj. Środek może być miękki, ale będzie jędrny po schłodzeniu.
Sernik ostudzić na drucianym stojaku, następnie schłodzić.