Sernik dyniowy Gina

Sernik dyniowy Gina
Sernik dyniowy Gina wymaga ok. 5 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 670 kalorii, 10g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka gingersnap, mielone goździki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać gingersnaps do miski robota kuchennego, i pulsować, aż crumbly.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przełożyć do dużej miski i dodać roztopione masło. Mieszać aż do równomiernego wymieszania. Wciśnij mieszaninę do dna 9-calowej formy sprężynowej z 3-calowymi bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec skorupę, aż złoty kolor, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieść czajniczek wypełniony wodą na płycie kuchennej, na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
2
W dużej misce, dodać serek i cukier i ubić mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodaj dynię i beat aż włączone. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie dodać cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, goździki, sól i wanilię, i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
DyniaDynia
WaniliaWanilia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
JajkoJajko
SólSól
4
Dodać mąkę i ubić do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Owinąć boki i dół patelni sprężynowej wytrzymałą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Wlać nadzienie do patelni i umieścić go w małej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Wlać gorącą wodę z czajnika do patelni do pieczenia, napełniając do połowy boków patelni sprężynowej, około 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Piec, aż środek sernika lekko się poruszy, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny i 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjmij ciasto z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
10
Po ostygnięciu użyj noża do parowania, aby poluzować boki ciasta z patelni. Przed podaniem sernik schłodzić co najmniej 4 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
11
Podawać z bitą śmietaną cynamonową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CynamonCynamon
12
Wlać śmietanę do dużej miski i ubić mikserem ręcznym, aż będzie gęsta i spieniona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodajemy cukier cukierniczy, wanilię i cynamon i ubijamy do uzyskania średnich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn