Sernik dyniowy Gina
Sernik dyniowy Gina wymaga ok. 5 godzin i 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 670 kalorii, 10g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciasteczka gingersnap, mielone goździki, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodać gingersnaps do miski robota kuchennego, i pulsować, aż crumbly.
Przełożyć do dużej miski i dodać roztopione masło. Mieszać aż do równomiernego wymieszania. Wciśnij mieszaninę do dna 9-calowej formy sprężynowej z 3-calowymi bokami.
Piec skorupę, aż złoty kolor, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia podczas przygotowywania nadzienia.
Umieść czajniczek wypełniony wodą na płycie kuchennej, na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
W dużej misce, dodać serek i cukier i ubić mikserem elektrycznym, aż lekkie i puszyste, o 2 do 3 protokół.
Dodaj dynię i beat aż włączone. Ubić jajka, po jednym na raz, następnie dodać cynamon, imbir, gałkę muszkatołową, goździki, sól i wanilię, i ubić do wymieszania.
Dodać mąkę i ubić do włączenia.
Owinąć boki i dół patelni sprężynowej wytrzymałą folią aluminiową.
Wlać nadzienie do patelni i umieścić go w małej patelni do pieczenia.
Wlać gorącą wodę z czajnika do patelni do pieczenia, napełniając do połowy boków patelni sprężynowej, około 1 1/2 cala.
Piec, aż środek sernika lekko się poruszy, gdy patelnia jest delikatnie wstrząśnięta, około 1 godziny i 20 minut.
Wyjmij ciasto z łaźni wodnej i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu.
Po ostygnięciu użyj noża do parowania, aby poluzować boki ciasta z patelni. Przed podaniem sernik schłodzić co najmniej 4 godziny.
Podawać z bitą śmietaną cynamonową.
Wlać śmietanę do dużej miski i ubić mikserem ręcznym, aż będzie gęsta i spieniona.
Dodajemy cukier cukierniczy, wanilię i cynamon i ubijamy do uzyskania średnich szczytów.