Sernik Dyniowy Dwuwarstwowy

Sernik Dyniowy Dwuwarstwowy
Dwuwarstwowy Sernik dyniowy wymaga około 4 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1234 kalorii, 15g białka, oraz 69g tłuszczu każdy. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu, cukier, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sernik Dyniowy Dwuwarstwowy, Podwójna Warstwa Bez Pieczenia Sernik Z Dyni, oraz PHILADELPHIA 3-stopniowy dwuwarstwowy Sernik dyniowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć ser śmietankowy, cukier i wanilia. Beat until smooth. Zmiksować jajka po kolei.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wyjąć 1 szklankę ciasta i rozprowadzić na dnie skorupy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Dodać dynię, cynamon, goździki i gałkę muszkatołową do pozostałego ciasta i mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Ostrożnie rozprowadzić na cieście w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Pozostawić do ostygnięcia, następnie przechowywać w lodówce przez 3 godziny lub przez noc. Przed podaniem przykryć bitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn