Sernik Dyniowy Bezglutenowy
Bezglutenowy Sernik dyniowy wymaga około 3 godziny i 55 minut od początku do końca. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 488 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 174 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, ekstraktu z wanilii, puree z dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dyniowy Mus Z Białej Czekolady Sernik {Bez Jajek, Łatwo Bezglutenowy}, Sernik Dyniowy Brownies (Bezglutenowy + Bez Cukru Rafinowanego), oraz Sernik Dyniowy (Bez Ziarna, Bezglutenowy).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W misce wymieszaj migdałowy posiłek, śliwkowe migdały, 1/4 szklanki cukru, sodę oczyszczoną i 1/4 łyżeczki cynamonu; mieszaj z masłem, aż mieszanina migdałów będzie równomiernie zwilżona.
Wlać mieszaninę migdałów do 10-calowej miski sprężynowej i mocno docisnąć do dna.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasto jest ustawiona, o 10 protokół.
Usuń skorupę z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C).
Umieść patelnię z gorącą wodą na dolnej półce piekarnika, aby zmniejszyć pękanie w serniku.
Beat twarożek, śmietana, puree z dyni, 1 szklanka cukru, jajka, 1 łyżeczka cynamonu, imbir, ekstrakt waniliowy, i sól razem w dużej misce za pomocą miksera elektrycznego, skrobanie dno i boki miski często, aż wypełnienie jest gładkie.
Wlać nadzienie na gorącą skórkę.
Umieścić patelnię na środkowej półce w piekarniku i piec, aż sernik szczyty w centrum, 1 godzina do 1 godzina 15 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej przed wyjęciem boków patelni.
Sernik przekładamy na talerz i przykrywamy luźno folią. Schłodzić w lodówce przed podaniem, co najmniej 2 godziny.