Sernik Dyniowy
Sernik dyniowy to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu, złota mąka, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 23%. Spróbuj California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. smarować 9-calową sprężynową patelnią ze skracaniem. Owiń folię wokół patelni, aby złapać kapanie. W małej misce wymieszać okruchy krakersów, 2 łyżki cukru granulowanego i roztopione masło. Naciśnij mieszankę okruchów na dnie patelni. Owiń folię na zewnątrz patelni, aby zapobiec kapaniu.
Piec crust 8 do 10 minut lub aż zestaw. Schłodzić 5 minut w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce około 5 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Tymczasem, w innej małej misce, ubić mąkę, pumpkin Pie spice, brandy i dynia razem, aż dobrze wymieszane; odstawić. W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładkie i kremowe. Stopniowo ubić w brązowym cukrze i 2/3 szklanki cukru granulowanego, aż będzie gładka. Na małej prędkości, beat w 1 jajko na raz tylko do mieszania. Stopniowo ubijaj w mieszaninie dyni, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie na skórkę.
Piec 1 godzinę 15 minut do 1 godziny 25 minut lub do Ustawienia, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin lub na noc przed podaniem.
Aby służyć, Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować sernik. Ostrożnie usuń stronę patelni przed krojeniem sernika. Przechowywać w lodówce.