Sernik Dyniowy
Sernik dyniowy wymaga około 7 godzin i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis wegetariański lacto ovo służy 12 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś okruchy krakersów Grahama, przyprawę do ciasta z dyni, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 135 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest to spowodowane moim uzależnieniem od pieczenia. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, Ciasteczka z dyni i przyprawy z dyni serniki Brownies, oraz Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. ułóż dno 9-calowej patelni sprężynowej folią i lekko spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W średniej misce, połączyć okruchy krakersów graham, masło, cukier granulowany i przyprawa pumpkin pie. Naciśnij na dole i 1 cal w górę strony przygotowanej patelni.
Piec przez 7 do 8 minut. Schłodzić na stojaku z drutu przez około 10 minut.
Zacznij gotować duży garnek z wodą do kąpieli wodnej.
W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę łopatkową lub w dużej misce z mikserem elektrycznym, połącz ser śmietankowy, cukier granulowany i brązowy cukier, aż będzie puszysty; o 3 protokół.
Dodać jajka, dynia i śmietana, wymieszać, aż w pełni włączone; skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Na koniec dodaj przyprawę waniliową i pumpkin pie i wymieszaj, aż dobrze się połączą.
Wlać ciasto do przygotowanej Skórki.
Umieść patelnię na większej patelni i wlej wrzącą wodę do większej patelni, aż do połowy strony patelni sernika. (Zobacz wideo powyżej, aby uzyskać więcej wskazówek)
Piec 60 minut, krawędzie wydają się być ustawione, ale środek nadal będzie miał trochę jiggle do niego. W tym momencie zamknij drzwi piekarnika, wyłącz ciepło i pozostaw na godzinę w piekarniku chłodzącym. Po upływie godziny ostrożnie wyjmij sernik z łaźni wodnej i umieść na regale chłodzącym, aby całkowicie ostygł. Po całkowitym ochłodzeniu ciasta umieść go w lodówce na co najmniej 6 godzin.