Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 14. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę ciasto, Dynia, rum, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowo-Chrupiący Sernik Dyniowy, Sernik Dyniowy Z Nadzieniem Migdałowym, oraz Sernik dyniowy z białą czekoladą z polewą migdałową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto migdałowe, Połącz 6 łyżek cukru, 1/4 szklanki masła, 1/8 łyżeczki soli i 4 uncje pasty migdałowej w dużej misce; ubij mikserem elektrycznym ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty (około 3 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Migdałowa
Migdały
Masło
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj 2 jajka, po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Odważyć lub lekko łyżką mąki do suchego miarki; wyrównać nożem. Mąkę i rum wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Miód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
4
Rozprowadź ciasto równomiernie na 9-calowej patelni ze sprężynami pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
5
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu (nie usuwać ani nie poluzować boków patelni sprężynowej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Stojak Na Druty
Piekarnik
6
Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Aby przygotować sernik, w dużej misce umieścić zmiękczone sery, 1/2 szklanki cukru i sól; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
8
Dodaj 3 jajka, po jednym na raz, bijąc z małą prędkością, aż każdy dodatek zostanie włączony. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i zarezerwować fasolę do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Jajko
9
Dodać nasiona, Dynia, jogurt, i imbir do mieszanki ser śmietankowy; pokonać z małą prędkością tylko do wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Dynia
Imbir
Jogurt
Nasiona
10
Wlać mieszankę twarogu równomiernie na wierzchu schłodzonego ciasta migdałowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Migdały
11
Piec w temperaturze 300 przez 1 godzinę lub aż środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
12
Wyjąć sernik z piekarnika, i uruchomić nożem wokół zewnętrznej krawędzi. Schłodzić do temperatury pokojowej na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić przez 8 godzin lub przez noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Nóż
Piekarnik
13
Aby przygotować kruche, linia blachy do pieczenia z pergaminem; płaszcz pergamin papieru z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
14
Połącz 1/2 szklanki cukru, 1 1/2 łyżki wody i syrop kukurydziany w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając tylko do momentu, aż cukier się rozpuści. Gotować, bez mieszania, przez 7 minut lub aż mieszanina będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
15
Zdjąć z ognia. Wymieszać z migdałami i masłem. Szybko rozprowadzić mieszaninę cukru w cienkiej, równej warstwie na przygotowanym pergaminie; całkowicie ostudzić. Podzielić na 14 sztuk. Sernik pokroić w 14 plasterków; każdą porcję ubić z 1 łyżką ubitej polewy i 1 kawałkiem kruchej.