Sernik Dulce De Leche

Sernik Dulce De Leche
Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 3G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 69 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Idź do sklepu i odebrać masło, brązowy cukier, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sernik Dulce De Leche, Sernik Dulce De Leche, oraz Sernik Dulce De Leche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Make crust: Rozgrzej piekarnik do 191°; masło 10-calowy springform patelni. Owiń zewnętrzne dno patelni 2 warstwami wytrzymałej folii. Pulse krakersy graham, pekan, cukier i sól w robocie kuchennym, aż tworzą się drobne okruchy. Puls w maśle. Naciśnij mieszankę nad dnem i 1 cal w górę boków patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec, aż lekko rumiane wokół krawędzi, 12 do 14 protokół. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°. Ustaw patelnię springform na środku dużej patelni do pieczenia. Doprowadzić czajnik wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wykonaj nadzienie: używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj ser śmietankowy, dulce de leche, mąkę, brązowy cukier i sól, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
RamięRamię
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Dodawać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym. W razie potrzeby zeskrobać miskę i bijaki. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać nadzienie do skorupy. Ostrożnie dodać wrzącą wodę do patelni do pieczenia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Piec, aż sernik będzie twardy wokół krawędzi i po prostu ustawić w centrum, około 1 godziny i 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W małej miseczce wymieszaj śmietanę, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij patelnię z piekarnika i zwiększ temperaturę do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Polewę rozłożyć na powierzchni sernika i na wierzch usypać łyżeczki dulce de leche. Użyj małego, ostrego noża, aby wykonać ozdobne wiry. Powrót do piekarnika i gotować, aż top jest ustawiony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wyjmij ciasto z łaźni wodnej, odklej folię i przenieś ciasto do stojaka z drutu. Uruchom ostry nóż wokół krawędzi ciasta, aby poluzować, a następnie ostudzić przez 30 minut. Przechowywać w lodówce odkryte aż do całkowitego ostygnięcia, następnie szczelnie przykryć folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 12 godzin lub na noc. Aby służyć, poluzuj boki patelni i przenieś ciasto na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Kliny pokroić długim cienkim nożem, zanurzyć w gorącej wodzie i wytrzeć do czysta między plastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn