Sernik Domowy Oma
Sernik Domowy Oma wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, twarożek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Beztłuszczowy Sernik Jagodowy, California Pizza Kitchen Sernik dyniowy - jest to idealny sernik na jesienne wakacje, ich sernik nie jest już tajemnicą, oraz Cottage Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Roztopić masło na 8-calowej patelni kwadratowej. Wymieszać z okruchami krakersów Grahama, 2 łyżkami cukru i 1/4 łyżeczki cynamonu. Pat nad dnem i na boki naczynia. Odstawić.
W blenderze połącz twaróg, mleko, jajka, mąkę, sok z cytryny, wanilię, 2/3 szklanki cukru i 1/4 łyżeczki soli. Zmiksować na gładką masę.
Wlać do przygotowanej Skórki.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie twarde. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.